Pack potabilitzador. Diòxid de Clor (250 ml) + activador HCL 4% (250 ml)
Substància precusora d'un biocida (Diòxid de clor) que s'obté in situ per acidificació amb el ACTIVADOR HCL 4%.
MANERA D'OCUPACIÓ I DOSI:
Per desinfecció d'aigües de consum:
S'utilitza una gota d'Activador HCL per cada gota d'clorit sòdic (1: 1). Dosificar 2 gotes de Clorito de Sodi i 2 gotes d'activador per cada litre d'aigua a tractar, en un recipient sec (no metàl·lic), sense importar el nombre de gotes activades esperar uns 45 segons fins obtenir un color ambre daurat. La barreja precisa ser diluïda posteriorment a l'aigua. Afegir aigua (> 150 ml) per estabilitzar la solució activada el més aviat possible.
El color groc intens indica el grau de saturació de el gas CIO2 que s'evapora amb el temps. Aquesta dissolució groguenca ha de ser diluïda en l'aigua a tractar el més aviat possible per assegurar la màxima eficàcia, i deixar que actuï a el menys durant 30 minuts.
No consumir l'aigua tractada fins que el nivell de clor actiu baixi de 1.5 ppm. Si a l'mesurar el nivell de clor aquest resulta ser inapreciable, repetir l'operació fins que el nivell de clor actiu a l'aigua quedi entre 0.5 i 1.5 ppm. La quantitat del producte a dosificar i el temps d'exposició dependrà sempre de la qualitat de l'aigua a tractar. Utilitza amb precaució, llegiu sempre les etiquetes i la informació sobre el producte.
Per desinfecció de superfícies i útils en indústries alimentàries i altres àmbits de la vida privada i salut pública:
Barrejar a parts iguals, en un got net i sec (no metàl·lic), 25 ml de solució de Clorito de Sodi NaCIO2 (25%) i 25 ml d'Activador HCL (4%), esperar uns 40-60 segons fins obtenir un color ambar daurat i diluir la barreja en 5-10 litres d'aigua, segons el nivell de brutícia, en un envàs tancat. En un lloc ventilat, aplicar aquesta dilució sobre les superfícies mitjançant baieta o mocho, o per immersió de l'utillatge. Deixar actuar a l'almenys 5 min. i aclarir posteriorment amb abundant aigua abans del seu ús.
CONSERVACIÓ
Guardar en lloc sec, fresc i en posició vertical.
No exposar a la llum solar per evitar la seva degradació. No cal mantenir l'envàs a la nevera a temperatures raonables, quan la temperatura ambiental està per sota dels 22-24 graus centígrads.
També li podria agradar